به گزارش خبرنگار مهر، مجيد جلالي پور پيش از ظهر سه شنبه در جلسه برنامه ريزي هفته وحدت با بيان اينكه بيش از10 عنوان در هفته وحدت در اين شهرستان برگزار مي شود، اظهار داشت: مهم ترين برنامه هاي هفته وحدت در اين شهرستان اقامه نماز وحدت، ديدار با امام جمعه شهرستان سامان، برپايي ايستگاه هاي صلواتي، برگزاري كلاس هاي بصيرت افزايي در مدارس و دانشگاه پيام نور، آذين بندي خيابان هاي شهر و بخش زاينده رود ، برگزاري جشن گلريزان، حضور گسترده در نماز جمعه، برگزاري مسابقات قران و نهج البلاغه و ... است.
جلالي پور با بيان اينكه برپايي جشن ميلاد پيامبر اكرم از اهميت بالاي برخوردار است، بيان داشت: بايد پايگاه هاي وحدت ايجاد و به دور از تفرقه افكني باشد.
وي با اشاره بر اينكه برپايي مراسمات و جشن ها بايد رونق بيشتري داشته باشد، اذعان داشت: برنامه ديني و مذهبي بايد به فرهنگ پايدار در جامعه تبديل شود.
سرپرست فرماندارشهرستان سامان با بيان اينكه جشن ها و بايد مردمي باشد و مردم در اين مراسمات راهنمايي و هدايت شوند، تصريح كرد: جشن ها بايد سمت و سو داده شود.
مجيد جلالي پور با اشاره بر اينكه بايد جشن محوري در حسينه ها، مساجد و پايگاه هاي بسيج برگزار شود، ياد اور شد: بايد شكل و شمايل خيابان ها و كوچه هاي شهر و روستا بعد از ايام محرم و صفر تغيير پيدا كرده و شادابي و نشاط در جامعه رونق گيرد.
در راستاي مقابله با عرفان هاي نوظهور در بين جوانان اطلاع رسانی شود
كارشناس سياسي و امنيتي فرمانداري شهرستان سامان نیز در این جلسه با بيان اينكه اهداف اصلي در هفته وحدت تقرب مذاهب است، بيان داشت: در برنامه هاي هفته وحدت بايد تقرب مذاهب مد نظر باشد.
علي قنبري با اشاره بر اينكه دشمن در حال حاضر در ماهواره و رسانه ها بر روي عرفان هاي نو ظهور و تفرقه افكني در ميان شيعه و سني فعاليت مي كند، اذعان داشت: در راستاي مقابله با عرفان هاي نوظهور در بين جوانان و نوجوانان بايد بصيرت افزايي و اگاهي بيشتري در برنامه هاي هفته وحدت بيش از بيش نمايان باشد.
وي با بيان اينكه در اجراي برنامه هاي هفته وحدت بايد مشاركت و همكاري بين ادارات بيش از پيش باشد، تصريح كرد: پيامبران در استاي ترويج اخلاق نيكو و مكارم خوب و نيكو مبعوث شدند و هدف اصلي هدايت بشر براي زندگي با اگاهي و با بصيرت بوده است.


نظر شما